Mina favoriter

1. Aloe vera gel. Min absoluta favorit är aloe vera drycken, det var den som gjorde att jag fick ett bättre liv med fungerande mage, bättre hy och mer energi, men även att jag försörjer mig med att jobba med foreverliving.

2. Argi+. Sen är det svårt att sätta resten av produkterna i nummerordning. Jag väljer att skriva om mina favoriter, utan inbördes ordning. Argi+, använder jag när jag känner mig lite trött eller innan jag ska träna, då får jag snabbt mycket energi och ökar syreupptaget och jag orkar mer.

3. Ultra shake. Finns i choklad och vanlijsmak. Den använder jag som mellanmål till hela familjen. Efter träning, då kroppen snabbt behöver protein efter ett träningspass. Ibland tar jag den till lunch om jag har fullt med möten en hel dag, då får jag snabbt något nyttigt och bra i mig. Alltid till hands, pulver som blandas med vatten eller mjölk.

4. Serum. Det bästa jag kan ha i mitt ansikte, det känns lent, vårdande och jobbar på djupet. Den använder jag under dag/nattkrämen.

5. Aloe vera gelly. Husapoteket för hela familjen, kan användas invärtes/utvärtes.  Den är bra för brännskador från solen eller om man bränner sig i köket, insektsbett, ögonkräm, ansiktskräm, hårtoppar, fuktgivande ansiktsmask, till hela kroppen.

6. Lipp. Den innehåller inget vatten och är därför extra bra på vintern. Hela familjen använder den och är extra bra till små barn när det är kallt och dom lätt blir röda runt munnen.

7. Marin mask. Underbar aniktsmask som gör rent på djupet och man känner sig och ser ut som en len persika efter.

8. Tandkräm. Trodde faktiskt inte att den var så bra som den är, t.o.m min tandläkare var imponerad av mina tänder efter att jag hade använt den i 4 månader. Den polerar tänderna och är bra om man har problem med tandfickor och tandkötet.

9. Deo. Jag är glad att ha hittat en deo som doftar fräscht och att den är utan aluminium, känns inte bra att ha deo med aluminium nu när vi vet att det inte är bra att ha det så nära våra körtlar och bröst.

10. Soap. Mild soap som jag i början bara använde till ansiktet men använder den nu till hela kroppen. Tar skonsamt bort smink. Jätte dryg och doftar fräscht.

Det finns över 200 produkter från foreverliving som är från ekologiska odlingar och jag använder betydligt fler än de jag har tagit upp här. Produkter som är dryga och som jag använder till hela familjen, inkl. hunden.