Kan man bli coachad bara 1 gång

Självklart kan man det. Det beror ju på vad man vill uppnå. Ett långvarigt resultat eller bara få prova på och se om det kan vara något för dig.  Vill man ha en förändring i sitt liv så tar det oftast ett antal sessioner mellan 8-12 ggr. Jag rekommederar 10 sessioner, för att hinna med att göra sina uppgifter mellan gångerna och för att hinna med förändringen själv.

Lite som att lära sig att köra bil. Man får gå till körskolan och öva och lära sig. Sen får man åka hem och låta allt smälta in och göra lite övningar hemma för att sedan gå tillbaka till körskolan för att repetera och lära sig. Tillslut är man redo för att köra själv. Med dom rätta verktygen är det du som tar över ditt liv.

Bli av med en gammal vana

Oftast är inte det svåra att bestämma sig för att bli av med något man inte längre vill ha utan det svåra ligger i att göra det på ett nytt och annat sätt och sedan fortsätta i den riktningen. Ibland är det bara så skönt att göra saker som man alltid har gjort även om man vet att resultatet blir detsamma.

Tillhör du också som så många andra, personlighetstypen som påbörjar projekt och har många bra ideer men kommer aldrig fram till målet? Är det dags att nå ända fram? Om du vill nå dina mål och drömmar så hjälper jag dig att ta fram din dröm och sätta upp delmål och slutmål. Tillsammans ser vi till att du når ända fram.

Eller är du den som aldrig kommer på någonting. Det spelar ingen roll vilken personlighetstyp du är. Tillsammans tar vi reda på vad du vill/behöver i ditt liv. Vare sig det gäller arbete, relationer, självkänsla eller något annat.